Я повертаюся - Саакашвілі виступив з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я повертаюся - Саакашвілі виступив з резонансною заявою

Я повертаюся - Саакашвілі виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

27 серпня очільник Виконавчого комітету реформ при президенті Володимиру Зеленському та колишній лідер Грузії Міхеіл Саакашвілі неочікувано для всіх опублікував відео, в якому почав публічно вибачатися перед грузинським народом. Окрім того, політик наголосив, що хоче повернутися. Варто звернути на те, що на відеозвернення Саакашвілі миттєво відреагував міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані - останній зазначив, що Саакашвілі перебуває в розшуку і щодо нього було винесено кілька вироків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дописи політиків.

"Я хотів, щоб мій народ жив набагато краще, набагато багатше, і все ж за ці роки через цих помилок, які я зробив через те, що я не зміг зробити до кінця, я хочу публічно вибачитися перед усіма. У той же час я безмежно вдячний грузинському народу, який зробив мене учасником успішного історичного процесу будівництва грузинської держави.Протягом усіх цих семи років не було жодного дня, щоб я не цікавився новинами Грузії, і я точно знаю, моя робота на посаді президента не була марною, і багато з того, що ми створили, до сих пір збереглося і працює, але в той же час, коли я чую новини з Грузії, я точно розумію і знаю, що ми можемо жити набагато крутіше, набагато краще і кожен грузин може бути багатим і це у нас вийде разом! Я повертаюся!", - заявив Міхеіл Саакашвілі.

Окрім того, політик додав, що "де б не був, завжди буде вірним сином двох дружніх країн - Грузії і України". Після цих гучних заяв міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані заявила, що буде тільки вітати, якщо Саакашвілі виконає свою обіцянку і повернеться на батьківщину, оскільки "на нього чекає грузинська в'язниця".

"Ми, звичайно ж, будемо вітати, якщо Міхеіл Саакашвілі знайде в собі сили і приїде до Грузії. Його чекає процедура затримання на кордоні і грузинська в'язниця", - написав грузинський політик.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Саакашвілі ефірі одного з телеканалів нещодавно почав стверджувати, що в Україні немає держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?