Я повністю зруйную і знищу: Трамп озвучив нову шокуючу погрозу
Категорія
Політика
Дата публікації

Я повністю зруйную і знищу: Трамп озвучив нову шокуючу погрозу

Я повністю зруйную і знищу: Трамп озвучив нову шокуючу погрозу
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що абсолютно готовий "повністю зруйнувати та знищити" економіку Туреччини, якщо та вчинить будь-які дії, які він вважає "поза межами", після його рішення вивести американські сили з північного сходу Сирії, повідомляє ONLINE.UA.

"Як я вже твердо заявляв раніше, і просто ще раз зазначу, що якщо Туреччина зробить щось, що я, за своєю великою і незрівнянною мудрістю, вважаю поза межами, я повністю зруйную і знищу економіку Туреччини (я це робив раніше!)", - написав він у своєму Twitter.

За словами очільника Білого дому, вони повинні, з Європою та іншими, наглядати за захопленими бійцями та сім'ями ІДІЛ.

"США зробили набагато більше, ніж хто-небудь міг очікувати, включаючи захоплення 100% халіфату ІДІЛ. Настав час для інших в регіоні, дехто з них дуже заможний, захищати власну територію. США великі!", - додав Трамп.

 Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що військові США не братимуть участі у запланованому Туреччиною наступі у північній Сирії та залишають позиції біля турецького кордону.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Білому домі намагалися не допустити зустрічі  українського лідера Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?