Я просив росіян - Лукашенко шокував черговим зізнанням
Категорія
Світ
Дата публікації

Я просив росіян - Лукашенко шокував черговим зізнанням

Я просив росіян - Лукашенко шокував черговим зізнанням
Джерело:  online.ua

Команду російських пропагандистів з федерального телебачення дійсно спрямували до Білорусі, зізнався президент Олександр Лукашенко. Він наголосив, рішення ухвалили після страйку білоруських тележурналістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, немає нічого поганого в тому, що громадяни братської країни працюють в Білорусі. Самих білорусів в Росії налічується до 60 тисяч.

Він згадав, декілька робітників білоруського ТБ "вискочили на вулиці й почали мітингувати".

"Які виросли на телевізорі, та в основному яких я на руках носив. Вони виросли й раптом зрозуміли, що у них чогось не вистачає. Деякі вискочили: працювати не будемо! Не треба", - стверджує Лукашенко.

Він додав, ніхто нікого ніде не чекає, оскільки велика конкуренція, а от назад вони нібито візьмуть не кожного.

"Я попросив росіян: дайте нам 2-3 групи журналістів про всяк випадок. Це 6 або 9 осіб з самого просунутого телебачення. І наша молодь нехай подивиться, як працюють. Слухайте, ці ще 2-3 групи не приїхали, а половина тих, які постили та бігали навколо Белтелерадіокомпанії, — тому. Я кажу: ну ладно, сьогодні візьмемо назад. Хто завтра піде — не беремо", - додав президент.

Лукашенко звернув увагу на нібито стабілізацію ситуації після цього.

"А росіян я навіть запросив: дайте мені одну групу в пул Президента, щоб бачили, як вони працюють. І я знаю цих людей. телебачення нормальне", - резюмував лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, Євросоюз погодив розглянути введення санкцій проти режиму Олександра Лукашенка на тлі останній подій в Білорусі. Тим часом Міністерство закордонних справ країни виступило з претензіями щодо такого вчинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?