Я робив це: Джастін Бібер зважився на відверте зізнання перед весіллям
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я робив це: Джастін Бібер зважився на відверте зізнання перед весіллям

Я робив це: Джастін Бібер зважився на відверте зізнання перед весіллям
Джерело:  online.ua

Популярний канадський співак Джастін Бібер перед весіллям з моделлю Хейлі Болдуін зізнався, що вживав важкі наркотики. Про це виконавець написав на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

За словами Джастіна, "шлях від 13-річного хлопчика з маленького містечка до всесвітньо відомої зірки" дався йому нелегко. Він зазначив, що до 18 років він не мав ніяких навичок для життя в реальному світі, але мав мільйони "і доступ до всього того, чого хотів".

Бібер зізнався, що у 19 років почав вживати важкі наркотики і загнав себе в найсильнішу депресію. В цей період у нього неодноразово з'являлися думки про суїцид, він "був злим, вважав себе скривдженим і нешанобливо ставився до жінок". Співак вважає, що до 20 років він "прийняв всі найгірші рішення" і "пройшов шлях від обожнювання до загальної ненависті і засудження".

На щастя, наразі ДЖастін повністю позбувся депресії і почувається цілком щасливим. Уже 30 вересня співак зіграє весілля зі своєю коханою.

Наприкінці свого послання Бібер звернувся до всіх, хто має "такі ж проблеми з депресією". Музикант закликав не здаватися і бути сміливим у визнанні хвороби.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена  Гомес випустила кліп  на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?