Я станцюю на твоєму весіллі: з'явилося неймовірне відео про двох бійців АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Я станцюю на твоєму весіллі: з'явилося неймовірне відео про двох бійців АТО

Я станцюю на твоєму весіллі: з'явилося неймовірне відео про двох бійців АТО
Джерело:  online.ua

Відома українська блогер і боєць АТО Олена Білозерська розповіла про зворушливу зустріч двох українських військовослужбовців, один з яких раніше врятував іншому життя на полі бою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Білозерської.


"В кінці травня 2016 року дві змішані групи з солдатів ВСУ і бійців УДА вирушили на завдання. На жаль, на війні не завжди буває без втрат. Але у кожної історії має бути щасливий кінець", - говорить Білозерська на відео.


Вона розповіла, що в обстрілі був серйозно серйозно поранений в горло 23-річний військовослужбовець ЗСУ Микола, якому врятував життя боєць УДА Володимир. На відео відображена їх зустріч через три з половиною місяці після події.


"Прилетіла міна. Чуємо, хлопець по рації починає хрипіти. Розуміємо, 300-ті. Потім дізналися, що були і 200-ті. Завдяки одній панночці ми змогли його врятувати. Мем молодець, дала нам аптечку, вона у нас більше року лежала" , - сказав боєць УДА.


"Як у мене буде весілля, цей дядько буде танцювати. Він говорив, і він буде танцювати", - захриплим голосом заявив військовий ВСУ.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації  Георгій Тука поділився зворушливим фото дітей з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?