"Я так бачу": дитяча книга стала найкрасивішою книгою року в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

"Я так бачу": дитяча книга стала найкрасивішою книгою року в Україні

"Я так бачу": дитяча книга стала найкрасивішою книгою року в Україні
Джерело:  online.ua

Пізнавальна дитяча книга "Я так бачу" посіла перше місце на міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал", який відбувся в Києві. Ця книга-картинка визнана найкрасивішою книгою року - вона увійде в колекцію інших переможців фестивалю, які будуть представляти Україну в колекції "Найкрасивіші книги світу".

Про це повідомило львівське видання "Читомо", яке є одним з організаторів проекту, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що переможець "Книжкового Арсеналу" і володар Гран-Прі фестивалю книга "Я так бачу" була випущена видавництвом Старого Лева. Над дизайном цієї книги працювала творча майстерня "Аґрафка", а саме Романа Романишин та Андрій Лесів.

У книзі "Я так бачу" розповідається про зір, про те, що бачать люди очима. В ілюстраціях видання зображені мікроскпи і телескопи, які допомагають побачити щось неймовірно маленьке і далеке.

Також в книзі є розділ про людей, які втратили зір, розділи про те, скільки мільйонів відтінків здатні розрізняти люди, як бачить світ новонароджений малюк і багато іншого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві презентували ілюстровану книгу про видатних українок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?