Я трохи за Піта: українська актриса висловилася про розлучення голлівудської пари
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я трохи за Піта: українська актриса висловилася про розлучення голлівудської пари

Я трохи за Піта: українська актриса висловилася про розлучення голлівудської пари
Джерело:  ТСН

Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська, яка раніше знялася у відвертій фотосесії, присвяченій своєму 50-річному ювілею, висловилася з приводу розлучення однієї з найкрасивіших пар Голлівуду - Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Актриса, яка озвучувала роль Анджеліни Джолі в українському варіанті "Малефісент", розповіла, що підтримує Пітта в цьому скандальному розлученні.

Читайте також: Джо лі здивувала зовнішнім виглядом після новини про розлучення з Піттом: опубліковані фото
"Я за Бреда Пітта трошки. Вона дуже талановита актриса, і, до речі, коли я її озвучувала, я зрозуміла, що це такий діапазон колосальний, але. Вона ж з характером. І він не стримався, ну просто не витримав цих тортур, які там ось... Не знаю, я чомусь завжди на боці чоловіка", - зазначила Ольга.
Відзначимо, Сумська не перша українка, яка торкнулася теми розлучення голлівудської пари. Так раніше колишня учасниця групи "ВІА Гра" співачка Санта Дімопулос засмутилася новиною про розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Артистка закликає насамперед думати про внутрішній світ, щоб не повторити помилок зоряного подружжя.
Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала документи на розлучення з Бредом Піттом 19 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ольга Сумська розповіла, як балотувалася в мери Києва і як політики допомагали їй вирішувати проблеми і виконували бажання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?