"Я це не приховую": Гройсман зізнався, навіщо зустрічається з Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я це не приховую": Гройсман зізнався, навіщо зустрічається з Порошенко

"Я це не приховую": Гройсман зізнався, навіщо зустрічається з Порошенко
Джерело:  Радіо НВ

Голова Кабміну Володимир Гройсман зізнався, що зустрічається з чинним президентом України Петром Порошенком для обговорення можливих політичних сценаріїв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо НВ".

"Те, що сьогодні в мене є діалог з Петром Олексійовичем, це теж я не приховую. Ми спілкуємося, обговорюємо якісь можливі сценарії, які будуть у майбутньому", - заявив прем'єр.

Він додав, що не підводив з Порошенком підсумки його виборчої кампанії.

"Я думаю, що він зараз сам аналізує, що відбувалося, яким чином відбувалося", - сказав очільник уряду

Зазначається, що у той же час Гройсман наголосив, що про своє рішення щодо укладення з ким-небудь політичних союзів розповість пізніше.

Варто зазначити, що в квітні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що залишить команду президента Петра Порошенка і візьме участь у чергових виборах до Верховної Ради з новою політичною силою.

Як повідомляв ONLINE.UА, український прем’єр Володимир  Гройсман стверджує, що він готовий співпрацювати з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським  після його інавгурації, а також іншими гілками влади заради розвитку країни. Однак, за його словами, для цього потрібно уникати ідеологічних розбіжностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?