Я цим не займаюся: Лукашенко знову здивував світ заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Я цим не займаюся: Лукашенко знову здивував світ заявою

Я цим не займаюся: Лукашенко знову здивував світ заявою
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не має мобільного телефону чи інших сучасних гаджетів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, мобільний зв'язок знаходиться на контролі особистої служби безпеки.

"Може, це й погано: у мене навіть немає мобільного телефону. Дивлюся: мої колеги-президенти сидять, тичуть у ці "айфони" тощо. Я цим не займаюся. Я знаю, що таке безпека. Справа навіть не у тому: у мене є кому цим займатися", - стверджує Лукашенко.

Державний лідер зауважив, що у разі необхідності мобільник приносить йому ад'ютант. Загалом він майже не користується таким зв'язком.

"Зараз ці гаджети у вас у кишені та де б ви не були, вас бачать ті, кому потрібно. Вам цього хочеться? Ні", - додав Лукашенко.

Окрім того, голова республіки нагадав про деструктивний вплив радіохвиль на людський організм.

ЯК повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Лукашенко заявив, що не може зрадити білорусів та "розчинити" незалежність їхньої країни. Навіть якщо йдеться про приєднання до такої дружньої держави, як Російська Федерація. Він вважає, що населення не простить йому подібного рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?