"Я вам що, весільний генерал?!": Путіна розізлило запитання журналіста
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я вам що, весільний генерал?!": Путіна розізлило запитання журналіста

"Я вам що, весільний генерал?!": Путіна розізлило запитання журналіста
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимр Путін запевняє, що не бачить проблеми в тому, що його не запросили на святкування 75-річчя висадки союзницьких військ у Нормандії, яке 6 червня відзначали у Франції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"З приводу запрошення... Ми теж не всіх запрошуємо і не на кожен захід. Чому мене повинні обов'язково всюди запрошувати? Я вам що, весільний генерал, чи що? Мені своїх справ вистачає тут. Це взагалі не проблема", - сказав Путін.

Окрім того, керманич Кремля припустив, що західні лідери просто хотіли обговорити якісь конкретні політичні питання за спиною в РФ.

"Якщо вдатися до якоїсь конспірології, можна собі уявити, що західні лідери хотіли пошепотітися між собою перед тим, як почати якісь контакти з нами", - додав російський лідер.

Варто зазначити, що в урочистостях, які проходять у Нормандії, беруть участь представники понад 10 країн, зокрема президенти Франції і США Еммануель Макрон і Дональд Трамп, а також канцлерка Німеччини Ангела Меркель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кремля Володимир Путін закликав "зайнятися ділом" виконувача обов’язків глави МЗС Іспанії Жозепу Боррелю, який нещодавно назвав Росію "старим ворогом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?