Я вимагав змін: Трамп вперше прокоментував фото з незадоволеною Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Я вимагав змін: Трамп вперше прокоментував фото з незадоволеною Меркель

Я вимагав змін: Трамп вперше прокоментував фото з незадоволеною Меркель
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп прокоментував світлину з останнього саміту G7 у Канаді, яка стала дуже популярною в мережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Так, президент США зазначив, що на фото можна побачити, як всі учасники саміту просто "дружньо спілкуються". Він також додав, що фотограф зафіксував момент, коли лідери очікували на фінальну версію комюніке.

"Ми закінчили зустріч і кожен був насправді щасливий. Я погодився щось підписати. Я просив про зміни, я вимагав змін, і зміни були зроблені… На цій фотографії ми чекали на документ, тому що я хотів побачити його фінальну версію, чи він був змінений відповідно до мого запиту. Все було доволі дружньо", - сказав Трамп 12 червня на прес-конференції в Сінгапурі.

Голова Білого дому зазначив, що ЗМІ неправильно пояснили, що відбувалось на саміті насправді.

"Зокрема, фотографія з Ангелою Меркель. Коли я сидів ось так (Трамп насупився і показав складені на грудях руки. – Ред.)… Я знаю, що я не виглядав дружньо. І я знаю, як про це повідомляли… ніби я розлютився на неї, а вона на мене", - сказав він.

Трамп стверджує, що вони з Меркель дуже приязно говорили, очікуючи на документ, який президент США хотів прочитати перед від'їздом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський президент Дональд Трамп відкликав свій підпис під заключною заявою лідерів "великої сімки",  яка була винесена за підсумками саміту G7 в Канаді. Цей прецедент став першим в історії клубу найвпливовіших країн світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?