Я вимагаю від вас це зробити: активістка звернулася до Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Я вимагаю від вас це зробити: активістка звернулася до Зеленського

Я вимагаю від вас це зробити: активістка звернулася до Зеленського
Джерело:  online.ua

Відома активістка та донька важкохворого політв'язня Едема Бекірова Елеонора звернулась до президента України Володимира Зеленського. Жінка просить вжити всіх заходів, щоб домогтися надання допомоги бранцю Кремля, домогтися його лікування, а згодом і звільнення, передає ONLINE.UA.

"У 2014 році саме мій батько стояв під прицілом російських автоматів на кордоні Криму, він зустрічав перших українських військовослужбовців, які врятувалися з півострова, і потім п'ять років робив для звільнення Криму все, що міг. Він патріот – таким він був у 2014 році, коли кримчани залишилися один на один з армією окупантів, і таким є досі", - нагадала Бекірова.

За її словами, політв'язню досі вдається залишатися живим лише завдяки кримським татарам, яких було несправедливо ув'язнено, як і його.

"Я вимагаю від вас зробити це. Для мого батька, для мене і його рідних, для всіх, кому він був близьким, це не питання політики і дипломатичних домовленостей – це питання життя і смерті коханої людини. Врятуйте мого батька, виконайте свій обов'язок", - заявила активістка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Чубаров заявив, що хворого політв’язня Едема Бекірова примушують заявити, що сам Чубаров, Мустафа Джемілєв і Ленур Іслямов готували в окупованому Криму теракт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?