Я воскрес, бо потрібен Україні: двійник Тараса Шевченка шокував вітчизняний Instagram
Категорія
Культура
Дата публікації

Я воскрес, бо потрібен Україні: двійник Тараса Шевченка шокував вітчизняний Instagram

Я воскрес, бо потрібен Україні: двійник Тараса Шевченка шокував вітчизняний Instagram
Джерело:  online.ua

У Instagram набирає популярність сторінка двійника українського поета Тараса Шевченка, який публікує фотографії та відео про життя Кобзаря в сучасному Києві, передає ONLINE.UA.
Перша публікація в акаунті з'явилися в кінці липня. Коротке відео автори проекту зняли на Чернечій горі в Каневі, де похований Шевченко. Там поет нібито реінкарнувався і знайшов чужий смартфон. За словами віртуального Кобзаря, він вирішив повернутися, тому що зараз потрібен Україні, як ніколи.

"Я воскрес, тому що зараз я потрібен Батьківщині більше, ніж на небесах. Там тільки преферанс з Котляревським і пікніки з Лесею, а тут твориться історія нашої держави", - пояснив поет.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

А ти вже підписався на народного Кобзаря? Або для чого я на світ родився, свою Україну любив? Гуртуймося! #shevagram #shev_che #instakobzar #шеваграм #інстакобзар

Публикация от Тарас Шевченко (@shev_che) 28 Июл 2019 в 8:24 PDT

За лічені дні на сторінку Шевченка підписалися понад 4 тис. Користувачів соцмережі. Які подальші плани проекту і мають намір його автори розкрити свої особистості - не відомо. За їхніми словами, за допомогою своєї задумки вони хотіли б зберегти силу поета.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український гурт "Піккардійська Терція" до дня народження українського поета Тараса Шевченко записали нову проникливу пісню на слова Кобзаря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?