Я вже не той Міша - Саакашвілі виступив зі скандальною заявою про РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Я вже не той Міша - Саакашвілі виступив зі скандальною заявою про РФ

Я вже не той Міша - Саакашвілі виступив зі скандальною заявою про РФ
Джерело:  online.ua

Член команди українського лідера Володимира Зеленського та колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі не втомлюється дивувати світ неоднозначними та скандальними заявами - цього разу він неочікувано для всіх пообіцяв не вступати у конфронтацію з Росією, якщо його партія "Єдиний національний рух" виграє парламентські вибори у Грузії. Саакашвілі почав стверджувати, що за останні роки багато переосмислив і тепер своєю головною метою вважає витягнути країну "з болота". Про свою нову позицію Саакашвілі розповів в ефірі одного із грузинських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Нашим завданням не є конфронтація з Росією, нашим завданням є правильне вирішення внутрішніх проблем, і ми їх вирішимо, зокрема, у довгостроковій перспективі і проблему, пов'язану з нашими внутрішніми територіями. Зараз необхідно витягувати країну з болота, а не вступати з кимось в конфронтацію", - заявив грузинський політик.

Саакашвілі також наголосив, що протягом семи років, які він провів за межами батьківщини, зумів багато переосмислити. Політик додав, що він поки не накопичив достатньо мудрості, однак встиг правильно оцінити свій досвід.

"Я вже не той Міша, яким був. Це і добре, і погано"– зізнався Саакашвілі.

Окрім того, політик звернув увагу на те, що готовий очолювати Грузію не довше, аніж два роки, а тоді планує повернутися в Україну. За словами Саакашвілі, його не приваблюють посади та кабінети. Мовляв, він вже увійшов в історію, однак наразі владу у Грузії необхідно передати новому поколінню політиків. Колишній президент Грузії підкреслив, що бачить у цьому свою нову історичну місію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Саакашвілі несподівано озвучив пропозицію повністю змінити систему судів та в рази зменшити їх кількість. За його словами, судова реформа в будь-якому разі не буде проведена, якщо не буде створена широка громадська коаліція навколо українського лідера та парламенту з конкретною метою — повністю поміняти судову систему і дати справедливість українському народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?