Я закликаю всіх до інтелектуальної дискусії, щоб робити системні зміни, - Тимошенко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Я закликаю всіх до інтелектуальної дискусії, щоб робити системні зміни, - Тимошенко

Я закликаю всіх до інтелектуальної дискусії, щоб робити системні зміни, - Тимошенко

До спільної інтелектуальної дискусії для проведення глибинних системних змін в Україні після президентських виборів закликала Юлія Тимошенко в четвер, 24 січня, під час виступу на Українському сніданку в Давосі (Швейцарія), повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Obozrevatel.ua.

"Фрагментарні зміни, які намагалися провести останні чотири роки, не принесли успіху. У нас були створені нові органи, зокрема антикорупційні, але вони були поглинуті старою системою", – наголосила вона.

Лідер партії заявила, що вірить винятково в глибокі системні зміни, і саме зараз в Україні настав час для таких змін. "Тому ми зібрали команду інтелектуалів. Ми разом намагаємося розробити модель нової України після президентських виборів", – зазначила політик.

"Я вірю, що після президентських виборів, ухваливши Нову Конституцію, ухваливши програму нових економічних змін, ми зможемо системно змінити Україну. І в результаті отримати успішну країну, яка правильно функціонує. Я закликаю всіх до інтелектуальної дискусії, щоб робити системні зміни в країні, а не чекати щоразу на доброго царя", – підсумувала вона.

Нагадаємо, 24-25 січня Тимошенко та заступник голови партії "Батьківщина", голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря беруть участь у заходах Всесвітнього економічного форуму, який проходить у швейцарському місті Давос. Планується участь Тимошенко у низці двосторонніх зустрічей зі світовими лідерами, високопосадовцями та політиками.

Всесвітній економічний форум (The World Economic Forum) — це швейцарська неурядова організація, відома тим, що щороку в січні-лютому проводить зустрічі в Давосі. На подію запрошуються провідні керівники бізнесу, політичні лідери, експерти, журналісти. Вони обговорюють найбільш гострі світові проблеми, включаючи охорону здоров’я та охорону навколишнього середовища. Цього року 22-25 січня світові лідери вкотре зібралися разом, щоб вирішити найважливіші глобальні економічні, політичні, соціальні питання задля покращення життя на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?