Я знаю про той інтерес: Пристайко відреагував на гучну поїздку Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Я знаю про той інтерес: Пристайко відреагував на гучну поїздку Зеленського

Я знаю про той інтерес: Пристайко відреагував на гучну поїздку Зеленського
Джерело:  Укрінформ

Міністерство закордонних справ та Офіс президента України незабаром на офіційному рівні відповідатимуть на запити щодо візиту Володимира Зеленського в Оман. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами голови МЗС Вадима Пристайка, відповіді нададуть на запити від журналістів, депутатів.

"Що стосується поїздки в Оман, очевидно, що Міністерство закордонних справ до цього процесу залучене – наше посольство, яке знаходиться там, надавало і надає організаційне сприяння цьому візиту. Я знаю про той інтерес, який є у журналістської спільноти, як ми, так і в Офісі Президента отримуємо запити, ми вам усе роз'яснимо свого часу", - пояснив дипломат.

Нагадаємо, Зеленський вилетів до Оману з усією сім'єю 5 січня. Оплачував візит він власними коштами. Пізніше президентський помічник Андрій Єрмак зазначив, в Омані державний лідер зустрівся з місцевими топ-посадовцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти дізналися, що в Омані водночас з президентом Зеленським перебував особистий літак одіозного політика Віктора Медведчука. В ОПУ спростували зв'язок між цими поїздками та назвали відомості спекуляціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?