Я знесу його: відомий боксер пригрозив Ломаченку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я знесу його: відомий боксер пригрозив Ломаченку

Я знесу його: відомий боксер пригрозив Ломаченку
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу в легкій вазі за версією IBF Теофімо Лопес знову з апломбом прокоментував майбутній поєдинок проти володаря титулів WBA, WBO і WBC, українського боксера Василя Ломаченка. Лопес наголосив, що не сумнівається у своїй достроковій перемозі над українцем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "boxingnews24.com".

"Що я роблю найкраще? Я більш видовищний боєць, але це не все. Ще я знаю, що на рингу можу вивчити Ломаченка так само, як і він мене. Але я не дозволю вирішувати долю бою суддям. Я виглядаю не найкращим чином, коли так роблю. Я знесу свого суперника в ринзі", - виступив з гучною погрозою Лопес.

Варто звернути увагу на те, що промоутер Ломаченка зізнався, що поєдинок проти Лопеса буде складним для українця.

"У Ломаченка зараз багато молодих опонентів, і проти Лопеса буде дуже складна битва. Теофімо вважає, що він вже готовий боксувати з Ломаченком. Я думаю, Лопес може багатьох здивувати. Я був в шоці після бою з Коммі. Я думав, що поєдинок буде важким", - заявив нещодавно промоутер Ломаченка Боб Арум.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше батько і тренер американського боксера Теофімо Лопеса (12-0, 10 КО) Теофімо Лопес-старший повідомив, що бій його сина проти Василя Ломаченка (12-1,9 КО)  повинен відбутися в кінці 2019-го або на початку 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?