Як би не згинув слідом за Плотницьким: в "ЛНР" раптово зник ватажок Пасічник
Категорія
Події
Дата публікації

Як би не згинув слідом за Плотницьким: в "ЛНР" раптово зник ватажок Пасічник

Як би не згинув слідом за Плотницьким: в "ЛНР" раптово зник ватажок Пасічник
Джерело:  online.ua

У самопроголошеній "ЛНР" знову раптово зник ватажок Леонід Пасічник. Є інформація, що він поїхав в Росію, де йому нібито провели операцію на серці.

Про це в соцмережі написав блогер з ніком "ЛНР (Коливано-Бджоларія)", який не виключає, що раптове зникнення Пасічника з суспільного життя може стати першим кроком до його відставки, повідомляє ONLINE.UA.

У коментарях пишуть, що дійсно Пасічник давно не з'являвся на публіці, а на масових заходах привітання зачитуються від його імені, при цьому "укази ЛНР" про нові призначення продовжують підписуватися. Блогер вважає, що Кремль незабаром може Пасічника "списати через хворобу".

"Мишача метушня", "Все це неспроста. Як би згинув слідом за Плотницьким", - пишуть в соцмережах мешканці "ЛНР".

Нагадаємо, Пасічник очолив "ЛНР" в кінці 2017 роки після раптової відставки колишнього ватажка Ігоря Плотницького, який втік в РФ разом з усією своєю свитою. На фейкових виборах в ОРДЛО, які Кремль влаштував в листопаді 2018 року, він знову "переміг".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок незаконного збройного угруповання "ДНР" Денис Пушилін виступив з новою цинічною заявою. На цей раз він стверджує, що зараз "Русь переживає період нового об'єднання", яке нібито почалося з окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?