Як би виглядала Анджеліна Джолі, якщо була б чоловіком - фото підірвали мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як би виглядала Анджеліна Джолі, якщо була б чоловіком - фото підірвали мережу

Як би виглядала Анджеліна Джолі, якщо була б чоловіком - фото підірвали мережу
Джерело:  online.ua

Секс-символ Голлівуду Анджеліна Джолі завжди привертала увагу мільйонів шанувальників із різних куточків планети. Чимало людей вважають її справжнім еталоном краси, жінки намагаються бути схожими на свою улюблену акторку, проте всі добре розуміють, що другої Джолі вже не буде. Нещодавно фанати зірки в мережі припустили, що донька акторки хоче змінити стать. Нею може бути донька Вів'єн, оскільки вона дуже часто приміряє на собі хлопчачі образи. Шанувальники активно обговорювали цю тему, а потім вирішили з'ясувати, як би вигляда сама Анджеліна Джолі, якщо б народилася чоловіком, або вирішила раптово змінити стать. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"На тлі цих розмов один із фан-клубів Анджеліни Джолі опублікував фото з фільтром, який перетворює жіночі обличчя в чоловічі. В результаті перед прихильниками постав чоловік з коротким волоссям, пухкими губами та сірими очима", - розповідає видання.

Сама Анджеліна Джолі на такий цікавий експеримент поки не відреагувала, однак її віддані фанати уже встигли засипати фото тисячами лайків та коментарів.

"Боже, це був би найкрасивіший чоловік на планеті!; здається, я вже закохалася; у неї є старший брат, однак він не такий привабливий; вона ідеальна у будь-якому образі - з цим важко не погодитися; краса - це краса, вона будь-яке тіло, будь-яке обличчя зробить неймовірним; просто бомба; гадаю, мільйони жінок вже пошкодували, що Джолі не народилася чоловіком; просто фантастична краса", - діляться враженнями фанати голлівудської акторки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома канадська співачка Клер Буше, яка виступає під псевдонімом Граймс, неочікувано для всіх заявила, що  хоче продати частину своєї душі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?