Як боротися зі стресом - порада від Маші Єфросиніної
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як боротися зі стресом - порада від Маші Єфросиніної

Як боротися зі стресом - порада від Маші Єфросиніної
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, що її часто питають, як вона бореться зі стресом, тому вона вирішила розповісти свій метод боротьби. Яскраву світлину, під якою красуня написала свої секретні зізнання щодо боротьби зі стресом, телеведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Зірка зізналася, що за останні два роки питання "Маша, як ви відновлюєтеся і боретеся зі стресом?" прозвучало на її адресу тисячі разів, тому вона вирішила всім одночасно відповісти у соціальній мережі.

"Моя відповідь завжди одна – коли я вдома! Вдома я, як кожна з вас, господиня свого часу: можу валятися з книжкою, можу танцювати з Сашком, можу працювати, робити гімнастику, чаювати з Наною до ночі, прибиратися, куховарити, пити з Тимуром вино, приймати гостей", - пише телеведуча.

Красуня зазначила, що обожнює присвячувати собі ранок. Вже після того, як всіх членів сім'ї нагодувала, Сашка відправила у садок, Нану в школу, а чоловіка Тимура на роботу, вона полюбляє медитувати та читати новини у тиші за горнятком кави. Також ведуча зізналася, що з того часу, як вона навчилася так проводити час, вона полюбила себе такою, як є, без ідеального макіяжу та вкладеного волосся.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Маша Єфросиніна поділилася з шанувальниками своїми п’ятничними фантазіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?