Як ДіКапріо отримав перший "Оскар": з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Як ДіКапріо отримав перший "Оскар": з'явилося відео

Як ДіКапріо отримав перший "Оскар": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео того, як актор  Леонардо ДіКапріо з п'ятої спроби отримав таки омріяну статуетку Оскар за роль у фільмі "Виживший"  ("Легенда Г'ю Гласа").


Про це повідомляє ONLINE.UA.

Свою першу нагороду в номінації «Краща чоловіча роль» 41-річний актор отримав з рук Джуліанни Мур.



Нагадаємо, в ніч на 29 лютого в Лос-Анджелесі  відбулась 88-а церемонія врученння найпрестижнішої кинопремії Оскар.


В цьому році церемонії Оскар  передував гучний скандал, пов'язаний з тим, що в числі номінантів не виявилося афроамериканців. В результаті деякі режисери і актори закликали бойкотувати церемонію. Крім того, перед початком церемонії поряд з червоною килимовою доріжкою пройшла акція протесту. Її учасники закликали до викорінення расової дискримінації з кіно. Кіноакадемія раніше вже пообіцяла оновити свій склад, щоб уникнути подібних інцидентів.


Премія Оскар вручається з 1929 року. Переможців обирають члени Американської кіноакадемії. Їх число оцінюється більш ніж в п'ять тисяч людей. Всього премія присуджується в 24 номінаціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?