Як економити на автобусних квитках у 2019?
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як економити на автобусних квитках у 2019?

Як економити на автобусних квитках у 2019?
Джерело:  online.ua

Літо — це саме той час, коли тисячі людей нарешті залишають задушливі офіси та йдуть у таку бажану ВІДПУСТКУ. На море до Коблево чи Болгарії, на шопінг в Європу чи просто у сусіднє село на дачу — аби подалі від міста та рутини. Окрім приємного відпочинку та лінощів, відпустка нерозривно пов`язана з одним неприємним моментом: витрати. Значну їх частину складає проїзд до місця відпочинку. Як зекономити, якщо плануються переїзди на автобусі? Спробуймо розібратися. Ми пропонуємо вам 5 стовідсоткових способів зменшити вартість автобусних квитків та зекономити трохи грошиків на сувеніри та смаколики.

Купуйте квитки онлайн

Ми, певно, не відкриємо вам Америку, якщо скажемо, що в Інтернеті можна купити дешевше. Це твердження стосується й автобусних квитків.

Сервіси-агрегатори, на кшталт Busfor або Tickets.ua дозволяють обрати найвигіднішу вартість на квитки. Погодьтесь, набагато зручніше порівняти ціни на один і той самий напрямок у 2-3-5 перевізників на веб-сторінці, ніж стояти біля каси на автовокзалі та десять хвилин розпитувати дівчину-оператора. А ще згадайте той натовп, який збирається там влітку…

Окрім можливості вибрати найвигіднішу ціну у комфортних умовах, ви можете обрати й підходяще місце в самому автобусі (наприклад, біля вікна поруч із кондиціонером). Тоді поїздка точно буде маленьким святом.

Спеціальні пропозиції від сайтів-агрегаторів

Доволі розповсюджена практика, яка стосується і квитків на автобус. Наприклад, той самий Busfor щочетверга проводить акцію “Все за одною ціною”. Поки вона діє, ви можете придбати квитки на найбільш популярні напрямки за 100-150-200 гривень. Без жартів: ви можете купити білет до Варшави або Праги за 100-150 гривень, розумієте?

Звичайно, такі акції мають перелік умов: вони проводяться у певний обмежений час, кількість білетів зазвичай лімітована, а окрім вас бажаючих буде доволі багато. Але якщо завчасно визначитись із тим, що ви хочете купити, та зайти на сайт в зазначений час — дешеві білети вже у вашій кишені.

Знижки від перевізників

Часто компанії-перевізники зменшують вартість квитків на певні напрямки. Акційні пропозиції мають особливу помітку та, звичайно, обмежені за часом. Найбільшим недоліком цього методу економії є, напевно, той факт, що знижки доволі рідко збігаються із дійсно цікавими напрямками.

Кэшбек на автобусні квитки

Цей метод економії не вимагає від вас особливих навичок чи вмінь. Ви можете придбати квиток онлайн за вигідною ціною за допомогою сервісу-агрегатору, а на додаток отримати кешбек з покупки, просто слідуючи кільком правилам кешбек-сервісу, який ви обрали.

Наприклад, на сайті кешбек-сервісу Smarty.sale можна отримати частину витрачених коштів на автобусні квитки від InfoBus, InBus чи Proizd.ua, а також на авіаквитки, бронювання номерів у готелі чи хостелі та багато чого іншого.

Варто зазначити, що гроші повертаються не у вигляді якихось балів чи бонусів. Після зарахування кешбеку на рахунок вашого особистого кабінету ви можете вивести їх на банківську картку, номер мобільного чи електронний гаманець і купити щось ще у якості подарунку собі коханому.

Автобусні лоукости

Дуже популярна у Європі тема. Попри стереотипи, лоукости — це не розхлябані старі автобуси за низькою ціною, ні. За меншу вартість ви отримуєте такий самий високорівневий сервіс, як і звичайно. Звісно, є деякі обмеження:

  • деякі перевізники попереджують, що окремо доведеться оплатити комісію;

  • часто рейси лоукостів мають незручний час відправлення — або дуже рано, або доволі пізно вночі.

Але коли квиток, наприклад, до Будапешта, вартує 550 гривень, усі ці недоліки здаються, м`яко кажучи, незначними.

Лоукости доступні не тільки для поїздки в Європу. Цього року компанія FlixBus планує запустити внутрішні рейси Україною. Точні напрямки та ціни поки що невідомі.

Підіб`ємо підсумок. Якщо цього літа ви плануєте подорожувати на автобусах, слідкуйте наступним порадам:

  • купуйте квитки онлайн;

  • слідкуйте за спеціальними пропозиціями та акціями від перевізників;

  • користуйтесь кешбеком на автобусні квитки;

  • не бійтесь обирати лоукости як альтернативу звичайним перевізникам.

Гарного літнього відпочинку та сонячної погоди!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?