Як купити силос для зберігання зерна від KMZ Industries за привабливою ціною
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Як купити силос для зберігання зерна від KMZ Industries за привабливою ціною

Як купити силос для зберігання зерна від KMZ Industries за привабливою ціною
Джерело:  online.ua

Кожен аграрій знає, що важливо не тільки правильно виростити й зібрати зерно, але також помістити його в якісні контейнери - силоси. Любителі та професіонали схиляються в такому випадку до продукції від компанії KMZ Industries, яка має дві лінійки зерносховищ.

Види силосів і базове призначення

Конструкції для зберігання вирощеної продукції існують у двох варіаціях. По-перше, це Brice-Baker. По-друге, СМВУ. Обидві моделі розроблені фахівцями з України, які враховували не тільки специфіку зберігання, але також інтереси споживача.

Техніка переважно виготовляється з металу. Відмінності можна помітити тільки в формі: конусна основа, плоске, пологе дно. Залежно від обраного типу, металеві силосу для зерна використовуються для:

  1. Тимчасового та недовгострокового зберігання.

  2. Другорядних дій (наприклад, автодорожнього відвантаження).

  3. Ємність для відходів зернових культур (як до, так і після переробки).

Вартість і переваги KMZ Industries

Кожна організація прагне презентувати свій продукт якісним та актуальним. Крім цих основних аспектів, можна виділити кілька переваг KMZ Industries:

  • Деталізація процесу. До виробництва силосів кваліфіковані співробітники до дрібниць опрацьовують конструкцію незалежно від її складності. Далі складається 3D-модель, яка дозволяє оцінити майбутню установку з усіх боків. Тільки після робиться сплав з металу.

  • Економія. Тут доцільно позначити два аспекти. По-перше, споживач істотно заощаджує простір при використанні компактного сховища. Це дозволяє зберігати тонни зерна на маленькій площі. По-друге, купити силос також можна за порівняно низькою ціною без занепокоєння за якість.

  • Безпека. При зберіганні зернових культур в підвал або приміщення гаражного типу більшість аграріїв зазначає появу гризунів. Спеціальні ємності ж запобігають потраплянню щурів та інших істот в продукт. Те ж стосується пилу, дрібного сміття й вологи.

  • Захист. Відомо, що зернові культури часто вирощують в гірській місцевості. Це пов'язано в першу чергу з оптимальним рівнем вологості, а також з плідністю грунту. Конструкції від даного виробника повністю запобігають деформації складу в подібних умовах.

  • Онлайн-керування. Дистанційне підключення, регулювання апарату - мрія для кожного власника.

Моделі силосів з плоским дном: користь та ефективність

Більшість споживачів зараз схиляється до покупки силосу з плоским дном. Чому вони роблять вибір на користь цього виду:

  1. Допускається зберігання різних зернових культур.

  2. Покрівля, конструкція, до якої вона встановлюється, дозволяє відвести весь накопичений конденсат без фізичних зусиль з боку споживача. Крім цього, автоматично створюється коридор для надходження свіжого повітря (контролюється температура та рівень вологості).

  3. Завдяки спеціальній програмі, що встановлюється на ПЗ або телефон, покупець може ефективно, а головне вчасно отримувати дані за показниками температурного режиму. Відбувається це через встановлення термопідвіски з пошаровим контролем.

Які критерії важливі

Перед оформленням замовлення, як досвідченому, так і любителю варто звернути особливу увагу на кілька речей.

  • Багатозадачність. У виробництві можуть брати участь одразу кілька видів зернових культур. Тут важливо зрозуміти, чи допускається їх спільне зберігання (мається на увазі, що після одного сорту в ємність пересипається інша без миття й обробки поверхні).

  • Наявність оглядового вікна. Щоб уникнути постійного відкриття або закриття люка, фахівці KMZ Industries створили оптимальне вікно. За його допомогою можна спостерігати за процесом зберігання, загальним станом продукту.

  • Додатковий захист. Конструкція повинна володіти не повытряпропускною здатністю, подвійними дверима. Ця установка має на увазі поділ апарату на два рівні, кожен з яких має шнековий механізм.

  • Термін придатності. Мінімальний період для використання такого потужного обладнання повинен складати від 5 до 15 років. Термін, який відводиться для підтримки товарного вигляду та якостей однієї партії зерна, коливається в межах від 9 місяців до 1.5 років. У випадку з KMZ Industries це один рік - оптимальне рішення.

  • Матеріал. У компанії матеріали для виробництва отримують з Європейських промислових і ресурсоснабжающих підприємств: SSAB, Wuppermann та інших.

Під час вибору конструкції важливо враховувати не тільки такий показник, як ціна силосу, а її призначення. Силоси - переважно дорога техніка. У їх виготовленні використовуються сплави декількох видів металу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?