Як "Квартал 95": соцмережі насмішило нове відео наради ватажка ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Як "Квартал 95": соцмережі насмішило нове відео наради ватажка ЛНР

Як "Квартал 95": соцмережі насмішило нове відео наради ватажка ЛНР

Соцмережі насмішило відео наради ватажка ЛНР Ігоря Плотницького з підлеглими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, оприлюднене журналістом Денисом Казанським.
Плотницкий на засіданні уряду ЛНР насварив підлеглого за те, що він не зняв вивіски WOG і ОККО з віджатих заправок. Той відповідає, що у нього на це немає грошей.
На це ватажок ЛНР обурено вигукнув: "Вам дали, ви заробляєте на цьому, ось і будьте ласкаві, забезпечте. Термін вам місяць. До Нового року".
Чоловік у відповідь на це сказав: "Є".
"Все виглядає, як пародія 95 кварталу. Здається, що ось-ось зазвучить закадровий сміх. Адже все це не може відбуватися всерйоз. І найбільш приголомшливо те, що вони самі викладають в мережу записи цих своїх мародерських засідань", - прокоментував відео Казанський.
Читайте також: У Росії чиновники крупно осоромилися зі світлофором: опубліковані фото


У мережі сміються.


Павло Гриб: Феєрично.
Natasha Belova: Їх засідання - це найкраща антипропаганда.
Irina Melbourne: Засідання політбюро ЦК КПРС.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Плотницкий осоромився під час виступу з нагоди Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників,  заявивши про боротьбу СРСР з гітлерівським Євросоюзом за часів Другої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?