Як Ломаченко та Усик відпочивають у Монако - вражаючі відео та світлини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Як Ломаченко та Усик відпочивають у Монако - вражаючі відео та світлини

Як Ломаченко та Усик відпочивають у Монако - вражаючі відео та світлини
Джерело:  online.ua

Чемпіон WBA і WBO в легкій вазі українець Василь Ломаченко та чемпіон WBC, WBO та IBF у першій важкій вазі Олександр Усик насолоджуються довгоочікуваним відпочинком у Монако, передає ONLINE.UA.

"Лома" уже встиг відвідати матч футбольного клубу "Монако" у чемпіонаті Франції проти "Ам'єна". "Монегаски" виграли 2:0. Матч Ломаченко дивився у ложі дизайнера Філіпа Плейна. Саме обличчям Phillip Plein став Ломаченко. На останній бій він виходив у халаті від дизайнера.

Окрім того, український боксер зустрівся і з Шарлем Леклером. Монегаск виступає у Формулі-1 за команду Ferrari. Разом з ними на фото і відомий французький актор Саїд Тагмауї.

Разом з ним відпочиває й Усик. Вони навіть відвідали Каннський кінофестиваль.

"Молодці, хлопці! Ви на це заслужили; цікаво, вони дружать?; гордість української нації; які наші хлопці красені - можна милуватися вічно; хто добре працює - той добре і відпочиває", - пишуть фанати боксерів в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, Усик може провести бій проти легендарного боксера Ентоні Джошуа вже у грудні 2019 року. Варто зазначити, що для українця це може стати дебютним боєм у суперважкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?