Як мобілізація ментально зрушила російське суспільство — онлайн-трансляція «Свідомі про несвідоме»
Категорія
Україна
Дата публікації

Як мобілізація ментально зрушила російське суспільство — онлайн-трансляція «Свідомі про несвідоме»

Як мобілізація ментально зрушила російське суспільство — онлайн-трансляція «Свідомі про несвідоме»
Джерело:  online.ua

Як мобілізація в росії вплинула на російське суспільство та які її наслідки для України обговорять 3 жовтня о 19:00 у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

Чи буде мобілізація успішною в росії

Людський мозок любить хліб і видовище. Останнє зараз виходить на перший план.

Із захопленням, окрилене пропагандою, російське суспільство спостерігало за міфами «успішного захоплення і знищення» України. Це було як реаліті-шоу. Перемоги їх надихали.

Проте реальність виявилася іншою і викликає в них неспокій та паніку через мужню боротьбу Українців за незалежність.

Зараз росія вийшла у зону незворотності розпаду і намагається зробити останній ривок для врятування ситуації. Для цього треба час, ресурси і кошти.

Часу немає, реально те, що вона зараз робить треба було зробити рік тому. Ресурсів недостатньо, бо витрати на фронті перевершують виробничі потужності країни. Про кошти важко сказати, але зважаючи на поспіх процесів, мабуть, їх виділяють недостатньо.

Які наслідки мобілізації в росії

У російських засобах масової дезінформації показують «ідеалістичну та бажану модель дійсності», але пересічні росіяни бачать, що справи кепські.

Мобілізація сприймається по різному. Одні із захопленням фанатично раді цьому, інші – у паніці тікають, хтось на цьому робить бізнес.

З’явилася гострота суспільного буття.

Як цей динамізм, фрагментація і поляризація суспільства буде грати на руку українцям обговорять у новому випуску етерів «Свідомі про несвідоме».

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?