Як не набрати вагу під час свят - прості та ефективні поради
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як не набрати вагу під час свят - прості та ефективні поради

Як не набрати вагу під час свят - прості та ефективні поради
Джерело:  online.ua

В період новорічно-різдвяних свят багато людей дозволяють собі поласувати смаколиками в доволі великих кількостях. Свята, на жаль, пройдуть, а зайві кілограми, залишаться і розпрощатись з ними не так просто, каже лікарка Катерина Олесь. Експертка назвала декілька важливих правил, які допоможуть залишитися в прекрасній фізичній формі навіть після різдвяних та новорічних гулянь, передає ONLINE.UA.

1. Готуйте салати з рослинною олією, а не з майонезом.Рослинна олія є корисною для організму людини, а от з майонезом справи дещо складніші. Тут важливо дотримуватися міри та бути впевненими в його складі.

2. По можливості замініть цукерки на фрукти та корисні солодощі.Солодощі мають високу калорійність, а відтак сприяють набору ваги. Обирайте на десерт фрукти або солодощі на їх основі.

3. Не переїдайте! Нічого страшного не станеться, якщо на тарілці щось залишиться.

4. Обмежте вживання солодких газованих напоїв. Алкоголь обирайте з мінімальним вмістом цукру та контролюйте кількість випитого.

6. Менше лежіть перед телевізором. Вмикайте веселу музику і танцюйте всією сім'єю.

7. Лягайте спати вчасно! Сон відіграє одну з ключових ролей в роботі організму та відповідає за безліч процесів. Здоровий сон допоможе уникнути багатьох проблем.

Нагадаємо, що новорічні напої — невід’ємна частина святкового меню на Новий рік. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей не тільки кулінарними шедеврами, то варто задуматися над коктейльною картою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?