Як новий голова Укрзалізниці прийшов у відділ кадрів: соцмережі насмішило забавне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як новий голова Укрзалізниці прийшов у відділ кадрів: соцмережі насмішило забавне відео

Як новий голова Укрзалізниці прийшов у відділ кадрів: соцмережі насмішило забавне відео
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж продовжують сміятися після призначення польського рокера Войцеха Балчуна головою Укрзалізниці.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, блогер Антон Ходза опублікував відео із «працевлаштуванням» польського спеціаліста у відділі кадрів Укрзалізниці.

«У мережу потрапили унікальні кадри, як новий голова Укрзалізниці подає документи у відділ кадрів», - підписав він ролік.

На відео, уривку зі старого польського фільму «Як я розв'язав Другу світову війну», знятому снятому у 70-х роках йдеться про те, як польскій робітник називає своє ім'я та прізвище офіцеру СС.



Той, не в силах розібрати «Гжегож Бженчішчікевич», доручає це завдання своєму підлеглому рядовому. У свою чергу, солдат спокійно набирає ім'я поляка, але на місці його народження — «гміна Гжмішчославіце, повіт Тжчіногжехотніково» — впадає у прострацію.



Варто зазначити, що окремі польскі географічні назви виключно складно сприймаються представниками романь-германської мовної групи.



Користувачі Facebook із задоволенням підтримали цей ролік, який усього за одну годину назбирав близько 5 тисяч переглядів і понад 500 «лайків».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше у соцмережах бурхливо відреагували на  призначення лідера польського рок-бенду Войцеха Бальчуна генеральним директором ОАО "Укрзалізниця".

Источник: news.online.ua/740251/otpravim-serdyuchku-v-polshu-sotsseti-otreagirovali-na-novogo-glavu-ukrzaliznytsi/

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?