Як перерахувати "ковідну" тисячу на підтримку армії — покрокова інструкція
Категорія
Україна
Дата публікації

Як перерахувати "ковідну" тисячу на підтримку армії — покрокова інструкція

Як перерахувати "ковідну" тисячу на підтримку армії — покрокова інструкція
Джерело:  online.ua

Благодійний фонд допомоги ветеранам та військовим "Повернись живим" розповів, що українці можуть перерахувати "ковідну" тисячу на підтримку армії. Цю ініціативу запровадив видавець Марко Мельник.

Джерело: фонд  "Повернись живим"

Тисячу за вакцинацію можна передати армії

У фонді "Повернись живим" зазначили, що вже 470 «ковідних» тисяч зібрано для потреб українського війська.

Вчора, 15 лютого, компанія перерахувала на рахунки «Повернись живим» 150 тисяч гривень. Ці кошти будуть використані для закупівлі квадрокоптерів українським воїнам на передовій. Попередні пожертви, а це 320 тисяч, профінансують виготовлення та встановлення на фронті трьох мобільних комплексів спостереження, - зазначили у фонді.

Щоб використати свою тисячу на користь української армії, потрібно здійснити такі кроки:

Видавництво перераховує весь прибуток від Вашого замовлення благодійному фонду «Повернись живим» для придбання технічних засобів українським військовим на фронті, - вказано на сайті.

Зараз українці можуть допомогти придбати для армії мобільний комплекс спостереження, що допоможе оглядати місцевість та виявляти диверсійні групи.

Пристрій, що дає змогу нашим військовим спостерігати за противником з укриття, не наражаючись на небезпеку. Складається з мачти та рухомої камери, розгортається за 10 хвилин, за потреби легко переміщується, - зазначають у видавництві.

 Українці перерахували на підтримку армії рекордну суму 

Також у фонді повідомили, що за 22 лютого українці перерахували на допомогу армії більше, ніж за весь 2021 рік. Фонд вже зібрав більше 20 млн гривень.

Рівень фінансової підтримки, який фонд отримав за останні кілька тижнів — чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах. Наразі фонд має сотні заявок від військових, які ми оперативно обробляємо, щоб посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає, — каже директор «Повернись живим» Тарас Чмут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?