Як починалася війна: активіст згадав, хто покликав на Донбас Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Як починалася війна: активіст згадав, хто покликав на Донбас Путіна

Як починалася війна: активіст згадав, хто покликав на Донбас Путіна
Джерело:  online.ua

Відомий луганський блогер Сергій Іванов розповів, що Росію на Донбас покликала обласна верхівка.

Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Для мене ці люди були формально закінченими покидьками, але, все ж, намагався звернутися до їхнього розуму, показати, що війна - це всім невигідно", - підкреслив блогер.
Також Іванов заявив, що намагався пояснити керівництву області, що війна буде не вигідна нікому.
"Щоб обласна рада перестала розгойдувати човен, приймати ці жорсткі звернення - до Януковича (звернення Луганської облради до екс-президента України Віктора Януковича про застосування сили проти Майдану - Ред.), а потім, як вийшло, і до Путіна (до президента РФ Володимиру Путіну про введення військ на Донбас - Ред.). І, записуючи звернення, скажімо, до Пристюка (Володимира Пристюка, губернатора Луганської області в 2010-2014 роках - Ред.), міг одночасно скликати людей на мітинг», - розповів він.
Читайте повний текст другої частини інтерв'ю Сергія Іванова для ONLINE.UA: Не міг повірити, що луганчани цілуватимуть чужі прапори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?