Як правильно вибрати годинник на подарунок чоловікові?
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Як правильно вибрати годинник на подарунок чоловікові?

Як правильно вибрати годинник на подарунок чоловікові?
Джерело:  online.ua

Годинник - це досить особистий подарунок, презентувати який можна тільки близькій людині. Потрібно багато знати про характер, почуття стилю та уподобання іменинника. Купити годинник в Україні можна в різній ціновій категорії, не кажучи вже про бренди та інші відмінні характеристики. Тож як серед усього цього різноманіття визначитися? Ми підготували пару порад, які повинні допомогти вам зорієнтуватися і вибрати годинник, який ідеально підійде в подарунок вашому чоловікові.

Орієнтуйтесь на стиль одягу

Якщо в гардеробі іменинника переважають спортивні речі, на ньому буде безглуздо виглядати класичний годинник з лакованим ремінцем, правда? Потрібно обов'язково орієнтуватись на стиль чоловіка, для якого ви вибираєте подарунок.

Класичний наручний годинник підійде керівникам, офісним працівникам і людям, за боргом служби змушених більшу частину свого часу носити ділові костюми. Якщо ви вибираєте подарунок для спортсмена, зверніть увагу на великий годинник із силіконовим ремінцем та протиударним корпусом. Потрібно щось універсальне? Оптимальним варіантом ми вважаємо годинник на шкіряному ремінці.

Враховуйте хобі та захоплення

Чоловік любить ходити у походи чи захоплюється активними видами спорту? Тут знадобиться покриття антивідблиску у годинника, а також вбудований компас і гіроскоп. Іменинник фанатіє від перегонів? Є у багатьох брендів спеціальні серії годинників, які були створені в колаборації з найвідомішими гоночними командами.

Гравірування – це завжди правильне рішення

Так ви зможете персоналізувати годинник та прив'язати подарунок до конкретної події, наприклад, до ювілею. Найчастіше на годиннику замовляють гравіювання ініціалів іменинника або найпам'ятнішої дати. Якщо це подарунок для вашої другої половинки, то можна додати і кілька рядків, зрозумілих для вас двох.

Що щодо бренду?

Експерти рекомендують довіряти брендам годинника, які давно на ринку і встигли завоювати позитивну репутацію в очах мільйонів клієнтів по всьому світу. Ось найвідоміші бренди, що виробляють найкращі годинні механізми: Patek Philippe, Breguet, Rolex. Щодо країни-виробника, своєю надійністю славиться Швейцарія. Але тут краще орієнтуватися на бюджет, який ви готові виділити на подарунок. Є дуже непоганий американський, японський і навіть російський годинник, так що вибирайте за співвідношенням ціна/якість/зовнішній вигляд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?