Як Росія може розправитися з кримськими татарами: Джемілєв назвав механізм
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Росія може розправитися з кримськими татарами: Джемілєв назвав механізм

Як Росія може розправитися з кримськими татарами: Джемілєв назвав механізм
Джерело:  online.ua

Народний депутат України, один з лідерів кримських татар, Уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв розповів про механізм, за допомогою якого Росія може розправитися з кримськими татарами.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, існує небезпека того, що російські спецслужби спробують пов'язати національний рух і салафітів (ортодоксальний рух ісламу, представником якого є рух «Брати-мусульмани» - Ред.), щоб загнати кримських татар в організації, які дуже легко можна піддавати репресіям.
«Така небезпека є, і заборона Меджлісу якраз є одним з кроків в цьому напрямку», - підкреслив Джемілєв.
За словами депутата, в планах Росії «передбачається, що місце Меджлісу займуть ручні псевдокримськотатарські організації, а серед цих ручних можуть бути і такі, яким буде дано завдання провокувати міжнаціональні та міжконфесійні конфлікти для подальшої масштабної розправи з усіма кримськими татарами».
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Мустафа Джемілєв про "логіку" Путіна і те, як Росія повинна піти з Криму. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?