Як Росія "обиратиме" Путіна: в мережі обговорюють плани Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Як Росія "обиратиме" Путіна: в мережі обговорюють плани Кремля

Як Росія "обиратиме" Путіна: в мережі обговорюють плани Кремля
Джерело:  РБК

Президентські вибори 2018 року в Росії вже обговорюються на нарадах у заступника голови адміністрації президента Сергія Кирієнка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
За словами джерела, на таких нарадах обговорюють параметри успішних виборів - вони нібито повинні пройти легітимно. Ще одним успішним параметром називають те, що Путін повинен набрати більше голосів, ніж під час попередніх кампаній.
Читайте також: Порошенко і Путін влаштували заочну суперечку: Кремль знову не обійшовся без самодурства
Але, як стверджує джерело, підвищення явки неможливо вирішити за рахунок появи на виборах нових осіб.
"У Кремлі не бачать необхідності штучно залучати до участі в кампанії нових кандидатів - адміністрація президента не буде шукати нових кандидатів для участі в кампанії, ставку вирішено зробити на стару модель за участю лідерів думських партій", - розповів співрозмовник.
Разом з цим, окремим важливим питанням є те, як "заманити" на ділянки молодь, особливо тих, хто буде голосувати вперше. Для цього проведуть агітаційну кампанію - молодим виборцям розкажуть про те, що голосувати "стало модно". Також одним з варіантів залучення молоді може стати комп'ютерна гра, для участі в якій необхідно буде зареєструватися на виборчій дільниці.
Користувачі соцмереж активно обговорюють подробиці майбутньої кампанії.



Як повідомляв ONLINE.UA,  помер головний пропагандист Путіна в ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?