Як російські солдати грабують Донбас: соцмережі гаряче обговорюють відео
Категорія
Події
Дата публікації

Як російські солдати грабують Донбас: соцмережі гаряче обговорюють відео

Як російські солдати грабують Донбас: соцмережі гаряче обговорюють відео

У соціальних мережах бурхливо обговорюють відео з російськими військовими, грабують склад алкоголю на окупованих територіях Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
На ролику, опублікованому 3 лютого, кілька бойовиків з російських міст Владивосток і Благовєщенськ, хваляться, що збулася мрія опинитися на пивному складі.
Також вони, анітрохи не соромлячись і відчайдушно матюкаючись, розповідають, що в мародерстві їм допомагають бойовики з інших підрозділів – "дали нам мішок, щоб легше було мародерить".


Читайте також: В під'їздах запахло: Росію висміяли за позицію США щодо Криму

Увага! Відео містить нецензурну лексику!


"На Донбасі воюють тільки росіяни. Вони вже й не ховаються, відкрито грабують Донецьк і місцевих жителів і хваляться цим, знімаючи відео", - йдеться в описі ролика.
У соцмережах це відео викликало бурю обурення.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі вибухнули після повідомлення про загибель ватажка "народної міліції ЛНР", котрого ліквідували в Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?