Як швидко відшукати пункти незламності у власному місті: покрокова інструкція
Категорія
Україна
Дата публікації

Як швидко відшукати пункти незламності у власному місті: покрокова інструкція

Як швидко відшукати пункти незламності у власному місті: покрокова інструкція
Джерело:  online.ua

Вранці 16 грудня окупаційна армія РФ провела чергову злочинну масовану ракетну атаку по енергооб'єктах у багатьох міста України та спричинила перебої із електро-водо та теплопостачанням. На цей випадок у всіх містах діють пункти незламності. 

Джерело: nezlamnist.gov.ua

Як швидко відшукати найближчі пункти незламності у власному місті 

Пункти незламності діляться на три категорії, до кожної з яких існує відповідна мапа.

Це звичні для нас місця, які були організовані обласною владою та ДСНС. У цих пунктах є генератори, тепло, інтернет, чай/каву, аптечку.

Фото - nezlamnist.gov.ua

Окремо працюють пункти незламності для підприємців. Тут є можливість безкоштовно підзарядити гаджети. Їх вже відкрили у відділеннях ROZETKA, Нова Пошта тощо.

Фото - nezlamnist.gov.ua

Магазини, аптеки, АЗК та відділення банків, які будуть працювати у разі відключення електроенергії. Ці установи не надають послуги підзарядки гаджетів.

Фото - nezlamnist.gov.ua

Крок перший:  знайти найближчий до себе пункт незламності у власному місті можна по мапі за посиланням  nezlamnist.gov.ua

Крок другий:  можна пришвидшити пошук за допомогою  спеціального бота в Telegram. Для цього необхідно просто ввести свою адресу, а сервіс покаже найближчі до вас пункти незламності.

За допомогою  бота  ви можете дізнатися:

  • як працюють пункти

  • їхні графіки роботи

  • послуги, які ви можете там отримати

Адреси Пунктів Незламності у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій (до 40 км), не розголошуються з міркувань безпеки.

Йдеться про Дніпропетровську, Запорізьку та Харківську області,а також про всю територію Донецької та Херсонської областей.

Інформація про розташування Пунктів Незламності в цих регіонах можна дізнатися в органах місцевої влади.

Точки можуть одночасно прийняти від 40 до 500 осіб. Часових лімітів щодо перебування не встановлюють, проте в таких ситуаціях важливо думати й про інших людей, які прийшли отримати допомогу.

Якщо під час вашого перебування в пункті незламності лунає сигнал повітряної тривоги або іншої небезпеки, працівники мають алгоритм дій і скоординують вас.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?