Як швидко заснути — простий лайфхак від лікарки
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як швидко заснути — простий лайфхак від лікарки

Як швидко заснути — простий лайфхак від лікарки
Джерело:  online.ua

Джесс Андраде, популярна американська лікарка, яка веде свій блог у різних соцмережах, щоденно ділиться зі своїми підписниками корисними порадами та фактами про харчування, людське тіло і навіть коронавірусну інфекцію. Однак нещодавно вона вирішила розповісти про простий та геніальний лайфхак, який допоможе ефективно боротися з безсонням. За словами лікарки, звичайні шкарпетки можуть допомогти швидше заснути. Попри те, що чимало людей в цьому сумніваються, Джесс Андраде запевняє, що це абсолютна правда, передає ONLINE.UA зпосиланням на Тікток Doctor Jesss.

Лікарка звернула увагу на те, що користі від шкарпеток дійсно дуже багато – до прикладу, вони допоможуть вам значно швидше заснути. Це звучить як нісенітниця. Але жінка пояснила, в чому справа. За її словами, жодної магії тут немає.

"Шкарпетки просто нагрівають наші ноги, після чого починають працювати судини, які охолоджують тіло. Коли температура нормалізується, мозок отримує сигнал, що спонукає нас до сну", - пояснила Джесс Андраде.

Саме тому лікарка переконує усіх своїх підписників: якщо ви одягаєте шкарпетки в ліжку – то значно швидше заснете.

На цей простий та неочікуваний лайфхак миттєво відреагували сотні користувачів мережі. Люди зізнаються,що вони раніше ніколи не чули про цей дивовижний "секрет".

"Завжди одягаю шкарпетки в ліжку, хочапро цей лайфхак ніколи не чула раніше;  Я нічого не здатна робити без шкарпеток. Так що ура!; дякую за пораду: вона проста та геніальна; обожнюю ваш блог! стільки корисних порад; Я не можу спати у шкарпетках – це дуже незручно; сплю в шкарпетках кожного дня, але не можу заснути до 5 ранку; кожен раз, коли сплю в шкарпетках, то зазвичай прокидаюся з одним із них; хочу перевірити, чи допоможе мені Ваша порада... надіюся, що так, хоча й маю певні сумніви; я вже спробував - це дійсно працює", - коментують пораду від Джесс Андраде користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вчені розповідали, скільки годин сну люди втрачають через роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?