Як стати трішки щасливішими - простий та ефективний спосіб
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як стати трішки щасливішими - простий та ефективний спосіб

Як стати трішки щасливішими - простий та ефективний спосіб
Джерело:  online.ua

Нетривалі прогулянки міськими парками можуть покращити емоційне та психічне здоров’я людини. Британські вчені виявили, що це робить людину щасливішою, передає ONLINE.UA з посиланням на International Journal of Environmental Health Research.

Зазначається, що у дослідженні взяли участь 94 людини. Після прогулянки вони заповнили спеціальну анкету і передали вченим спеціальний пристрій. Вчені відстежували фізичні показники учасників.

"Кращі показники були у тих учасників, які гуляли в парку від 20 до 25 хвилин. При цьому рівень емоційного щастя учасників, який вони оцінювали самостійно, в середньому підвищувався приблизно на 64%", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що рівень щастя також підвищувався у тих, хто просто гуляв, не займався спортом або робив інші вправи. Отже, ефект поширюється також на людей з фізичними обмеженнями та інвалідністю.

Нагадаємо, що раніше вчені із Швейцарії прийшли до висновку, що сприйняття цілей впливає на те, чи задоволена людина життям і чи відчуває себе щасливою.Співробітники Базельського університету вивчили, як цілі впливають на щастя і добробут людей. Вони опитали 973 учасників віком від 18 до 92 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що користувачі Facebook, котрі видалили свої акаунти, виявилися щасливішими, більш задоволені життям і рідше схильні до почуттів занепокоєння, депресії або самотності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?