Як судді допомогли "Барселоні" переписати історію футболу: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Як судді допомогли "Барселоні" переписати історію футболу: опубліковано відео

Як судді допомогли "Барселоні" переписати історію футболу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У середу, 8 березня, каталонська "Барселона" переписала історію футболу, розгромивши ПСЖ з рахунком 6: 1 в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
Але в цій бочці каталонського меду не обійшлося без ложки німецького дьогтю. А німецького тому, що суддя Деніз Айтекін і його помічники зробили дві результативні помилки на користь каталонського суперклубу, що вплинули на результат матчу.
Дивіться: Барселона - ПСЖ - 6-1 В ідео голів історичного камбеку
Перша помилка сталася на 85-й хвилині за рахунку 3: 1. Аргентинський опорник Хав'єр Маскерано в жорсткому підкаті зачепив ногу Анхеля ді Марії і цього вистачило для того, щоб збити співвітчизника, який виходив віч-на-віч з тер Штегеном. Найчистіше 11-метровий і червона картка, але суддя залишив епізод без уваги. А Маскерано після матчу зізнався, що порушував правила проти ді Марії.


Через п'ять хвилин Луїс Суарес картинно впав, скорчившись від болю в штрафній парижан. Айтекін показав жовту картку Маркіньос і поставив пенальті, який реалізував Неймар. Бразилець забив 11-метровий. А на п'ятій компенсованій хвилині Роберто забив шостий гол, який вивів каталонців у чвертьфінал.


Це була друга симуляція Суареса в матчі. На 66-й хвилині Айтекін нагородив уругвайця жовтою карткою за ідентичне падіння у штрафному майданчику парижан.


Як бачимо, два абсолютно однакових епізоди з діаметрально протилежними рішеннями німецького судді.
"Гра забувається, а результат залишається", - скажуть вболівальники "Барселони". Але дві помилки Айтекін допомогли "Барселоні" переписати історію світового футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?