"Як ти там?": Олександр Положинський після повернення з фронту записав щемливу пісню з ASILIA
Категорія
Культура
Дата публікації

"Як ти там?": Олександр Положинський після повернення з фронту записав щемливу пісню з ASILIA

"Як ти там?": Олександр Положинський після повернення з фронту записав щемливу пісню з ASILIA
Джерело:  online.ua

Відомий український музикант та ексфронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський разом зі співачкою ASILIA представили пісню "Як ти там?". Що цікаво, артист потішив своїх шанувальників довгоочікуваною прем'єрою зразу з ж після повернення з фронту.

Джерело: ютуб-канал Олександра Положинського

Олександр Положинський та ASILIA представили трек "Як ти там?"

Цю пісню я написав після того, як повернувся з фронту. Всі думки, відчуття, враження, переживання, події з пісні – це те, що пройшло крізь мене за ті мої перші 10 днів на передовій. Хлопці, які були там зі мною і які чули пісню першими, сказали, що, слухаючи, ловили флешбеки. Значить, все чесно, - розповів про створення пісні Олександр Положинський.

Нагадаємо, що Олександр Положинський з перших днів війни вирішив захищати українскький народ від російського агресора на полі бою - він воює у лавах 47-го окремого батальйону ЗСУ.

Як фанати відреагували на пісню "Як ти там?":

  • Знову сльози... Дякую,Олександре!Ваша творчість,як завжди,чіпляє ті струни,щоб душа бриніла!Повертайтесь УСІ обов'язково після нашої перемоги!

  • Неймовірна пісня! Шкода що війна змушує писати такі пісні. Проте чимало видатних авторів саме після війни підіймались на найбільші висоти з своєю повоєнною творчістю;

  • ПоложинськиЙ, ти крутиЙ. ЙооооЙ! І ASILIA, молодець. Гарний вокал;

  • Обожнюю вашу творчість! Дякую Вам за всі пісні і сподіваюсь почути ще багато нових! Ви Герой! Слава ЗСУ!!!

  • Повертайтеся живими з перемогою! Молимося за вас! Дякую за пісню. Дуже гарно!;

  • Дякую. Давно так не плакала...

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?