Як Турчинов перевіряв боєготовність на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Турчинов перевіряв боєготовність на Донбасі: з'явилося відео

Як Турчинов перевіряв боєготовність на Донбасі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео того, як  секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов перевіряв боєздатність українських військових в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео  5 каналу.
Нагадаємо, Турчинов вирушив на передові позиції сил АТО на Донбасі, щоб вивчити обставини загострення ситуації. Провівши робочу нараду з військовим керівництвом АТО, він перевірив боєготовність військових підрозділів в районі Маріуполя і відвідав опорні пункти в Широкино й інші позиції на південних рубежах оборони.
Секретар РНБО особливо відзначив, що найбільше зросла інтенсивність дій противника на Донецькому та Маріупольському напрямах, а окупаційні війська активно забезпечуються зброєю, боєприпасами та пальним, створюються оперативні резерви.


Раніше повідомлялося, що О лександр Турчинов назвав одним із найважливіших завдань України в боротьбі з Росією забезпечення кібербезпеки країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?