Як у фільмі жахів: новий образ Каменських злякав фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як у фільмі жахів: новий образ Каменських злякав фанатів

Як у фільмі жахів: новий образ Каменських злякав фанатів
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Настя Каменських здивувала фанатів новим незвичайним чином. Епатажну світлину активно обговорюють на сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

На знімку красуня позує в чорній напівпрозорої блузі з відвертим декольте й оголеними плечима. Співачка зібрала волосся у високий пучок і доповнила образ чорним лаком для нігтів і мереживним чорним чокером.

Однак увагу фанатів привернула чорна об'ємна напівпрозора маска-окуляри на обличчі зірки.

Що цікаво, думки користувачів про вбрання артистки розійшлися. Хтось назвав його розкішним і сміливим, інші відзначили, що він "зійде" для фільму жахів. Світлина уже зібрала десятки тисяч лайків.

"Я бачив таке у фільмі жахів; сміливо і нестадартно; це щось новеньке; ви мене злякали, чесно кажучи; не втомлюєтеся нас дивувати; дуже цікава задумка - нікого не слухайте", - пишуть в коментарях до фото фанати Насті.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Каменських відверто розповіла, як їм з чоловіком, репером Потапом, вдається підтримувати відносини, незважаючи на насичений графік, і що є запорукою успіху їх відносин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?