Як українських медиків зустріли в Італії - видовищне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Як українських медиків зустріли в Італії - видовищне відео

Як українських медиків зустріли в Італії - видовищне відео
Джерело:  online.ua

Напередодні, 4 квітня, в Італії прибули 20 українських медиків, які допомагатимуть італійським лікарям в боротьбі з коронавірусом. Італійці потужно привітали українських лікарів і подякували за те, що в цей складний момент вони погодилися допомагати італійським колегам рятувати життя громадян Італії. Видовищне відео вітання українських лікарів в Італії опублікував в мережі генеральний консул України в Неаполі Віктор Гамоцький, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні (4 квітня - ред.)в Бізнес-центрі Неаполя на повну потужність звучать пісні Руслани; так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу Україні у протидії коронавірусу", - прокоментував відео консул.

На кадрах видно, як італійці з балконів своїх будинків голосно кричать "дякуємо" на адресу українських медиків. Вони вважають це "прекрасним моментом, щоб почати цінувати непорушний зв'язок між українським і італійським народом".

Нагадаємо, 3 квітня президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання гуманітарної допомоги Італії, в рамках якой 20 медиків відправились на допомогу італійським колегам. Оплату лікарям забезпечить Україна, а італійська сторона - проживання та харчування. До Італії вирушили інфекціоністи, реаніматологи, хірурги, анестезіологи, ендокринологи, невропатологи та медичні сестри. Вони пробудуть в Італії 14 днів. Також в рамках допомоги італійській стороні Україна направить спеціальний вантаж дезінфекторів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в неділю, 5 квітня, число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - станом на 10:00 підтверджено 1251 випадків зараження. За останню добу виявлено 156 нових випадків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?