Як в Росії набирають найманців на Донбас: соцмережі обурило фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Як в Росії набирають найманців на Донбас: соцмережі обурило фото

Як в Росії набирають найманців на Донбас: соцмережі обурило фото
Джерело:  online.ua

Соцмережі обурило фото з оголошенням про набір найманців в ряди ДНР і подальшу відправку на Донбас в російському Хабаровську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтерської організації Повернись живим.
На сторінці опубліковано фото оголошення, зробленого, мабуть, безпосередньо в Хабаровську, на якому вказана адреса, куди можуть звернутися бажаючі допомогти жителям Донбасу боротися "з фашистами і бандерівцями".
Читайте також: Зрадники на Донбасі маскуються прапором України: з'явилося фото
"Шановні жителі Хабаровського краю! Бажаючим вступити на службу в армію просимо звернутися за адресою: Хабаровськ, вулиця Сєришева, 3. Тут проводиться набір на контрактну службу до лав ЗС РФ (збройних сил РФ - ред.). Контрактникам, які хотіли б допомогти своїм одноплемінникам - російськомовному населенню Донбасу позбутися присутності фащістов-бандерівців буде надано сприяння і необхідна допомога. Зарплата - гідна", - сказано в оголошенні.



Примітно, що за вказаною адресою справді розташовано пункт вербування



Соцмережі з обуренням сприйняли публікацію.


Alexey Kywniu: В свою чергу вищєзгадані бандерівці обіцяють вам стовідсотковій набір, в який входіть: 1) всім окупантам "повний фарш", 2) взяти в полон, 15 років увязнення з примусовими роботами по відновленню Донбасу 3) щоденне харчування, надіслане з військкомату в посилці (з місця призову). ВЕЛКАМ В АД".


Олександр Поляков: "Своїм соплємєннікам"!!! Це сморід так до свого народу звертаються? Підтверджується постулат, что "кацап" - це не «людина розумна", а представник "плємєні"!"


Олександр Коцюбинський: "Труну у подарунок!"



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні народний депутат України Світлана Заліщук осоромилася за кордоном, розповідаючи про бойовиків з Донбасу: в ефірі американського радіо він назвала причиною війни на Донбасі "повстанців", яких підтримала Росія.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?