Як поводитися в день місячного затемнення 31 січня, поради експертів - опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як поводитися в день місячного затемнення 31 січня, поради експертів - опубліковано відео

Як поводитися в день місячного затемнення 31 січня, поради експертів - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Вівторок, 31 січня, значиться як найнебезпечніший день в місячному календарі на поточний місяць. Пов'язано це з тим, що на цей день випадає таке рідкісне явище як місячне затемнення, яке пройде з 15:15 до 15:45 за Києвом.

Читайте також: «Блакитний кривавий супермісяць»: українці вперше за 150 років побачать рідкісне видовище

Ще з давніх часів місячні затемнення насторожують і навіть лякають людей. З цим явищем пов'язано багато легенд. В ті часи, коли люди ще не знали наукового пояснення цьому явищу, було прийнято вважати день затемнення Місяця днем царювання темних сил і злих духів. Варто відзначити, що і в даний час є люди, які стосуються затемнення Місяця з побоюванням. На думку езотериків, такі побоювання не можна назвати безпідставними.

Енергетика нічного світила в місячне затемнення 31 січня 2018 року буде абсолютно особливою. Сплески емоцій, погані і корисливі думки - все це може мати місце в цей день. Езотерики рекомендують завчасно підготуватися до цього природного явища. Заспокоїтися допоможуть медитації, заняття йогою, дихальна гімнастика.

Екстрасенси також попереджають про можливі проблеми в місячне затемнення. Причому фахівці кажуть, що в цей день проблеми можуть торкнутися не тільки кожної людини окремо, але і мати досить масштабний розмір. Наприклад, в цей день є ймовірність того, що може збільшитися число аварій. Тож 31 січня не варто сідати за кермо без гострої необхідності.

Також екстрасенси рекомендують дуже уважно поставитися до себе, до своїх внутрішніх почуттів та інтуїції. На їхню думку, в місячне затемнення 31 січня надприродні здібності дають знати про себе набагато частіше, ніж в звичайні дні. Особливо уважними потрібно бути тим людям, хто вже помічав за собою прояв екстрасенсорних здібностей. Екстрасенси попереджають, що головне зуміти направити свої можливості в потрібне русло.


Повний місяць 31 січня 2018 року відбудеться в сузір'ї Лева. Енергетика цього знака, безумовно, накладе свій відбиток. Оскільки це незвичайний повний місяць, то астрологи рекомендують мислити і діяти нестандартно. Можете сміливо відмовитися від стандартних дій і умовностей, відкиньте сумніви, вдихніть на повні груди. Астрологи попереджають, що повний місяць у Леві 31 січня повний спокус. Тому буде важлива правильна реакція на те, що відбувається.

Безсумнівним плюсом астрологи називають той факт, що Блакитний Місяць доводиться на початок року. В повний місяць 31 січня біля кожної людини буде можливість запрограмувати себе або на успіх, або на невдачу. Вибір буде тільки за вами.

Астрологи також склали гороскоп на день місячного затемнення 31 січня. У ньому кожен зможе знайти докладні поради та прогнози для свого знака Зодіаку на цей непростий, але цікавий день.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що п опередній супермісяць можна було спостерігати в грудні 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?