Як вибух на Кримському мосту впливає на інформаційну війну — онлайн-трансляція «Свідомі про несвідоме»
Категорія
Україна
Дата публікації

Як вибух на Кримському мосту впливає на інформаційну війну — онлайн-трансляція «Свідомі про несвідоме»

Як вибух на Кримському мосту впливає на інформаційну війну — онлайн-трансляція «Свідомі про несвідоме»
Джерело:  online.ua

Вибух на Кримському мосту та яку роль він відіграє в інформаційній війні України проти росії обговорять 8 жовтня о 19:00 у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

Вранці 8 жовтня на залізничному мосту через Керченську протоку стався вибух, в результаті чого обвалилася частина автомобільного мосту. Рух автомобілів та поїздів мостом припинили.

Ця подія сколихнула як український, так і російський інформаційний простір. Поки українці святкують ще одну важливу перемогу у війні проти ворога, росіяни намагаються зрозуміти, хто винен та що робити далі.

Чи змінить вибух на Кримському мосту ситуацію на фронті

Пожежа на Кримському мосту суттєво погіршить постачання російських військ на південний фронт.

Як вважає кандидат військових наук Ігор Романенко, вибух був вкрай своєчасним, адже на Херсонському напрямку протягом останнього тижня активізувались воєнні дії. І саме з Криму через Керченський міст Росія перекидала основну частину людей і зброї.

Військовий експерт Олександр Мусієнко переконаний, що вибух на мосту стане "ключем для деокупації півдня України загалом, в тому числі і окупованого Криму".

Він також нагадав, що через окупований Крим і, зокрема, через Кримський міст здійснювалося 75% забезпечення армії ворога на півдні України.

Окрім того, наголошується, що пошкодження мосту унеможливить перекидання в Крим мобілізованих з Росії, яких потім з півострова планували перевозити далі на Запорізький напрямок чи на лівобережжя Херсонщини.

Як вибух на Кримському мосту вплине на інформаційну війну України проти рф

Ні для кого не секрет, що саме Кримський міст є символом "стабільної" присутності рф на окупованих землях. Це чудово усвідомлюють і в росії, і в Україні.

Новий потужний удар по мосту вкотре продемонстрував, наскільки крихкою є мрія окупантів, що "росія тут назавжди".

Також ще більше громадян рф нарешті зрозуміють, що війна стосується кожного з них, навіть тих, хто досі вдає, що нічого не відбувається.

Диктатор володимир путін неодноразово погрожував, що будь-який удар по території рф спровокує потужну відповідь, однак "інцидент" з Кримським мостом дає зрозуміти, що погрози очільника кремля — лише бравада, й російський народ насправді не захищений від катастрофічних наслідків війни, яку він розв'язав проти України.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?