Як виглядає Бахмут після місяців важких боїв – відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як виглядає Бахмут після місяців важких боїв – відео

Як виглядає Бахмут після місяців важких боїв – відео
Джерело:  online.ua

Запеклі бої за місто-фортецю Бахмут у Донецькій області вже точаться понад 9 місяців. За цей час місто змінилось до невпізнаваності.

Джерело: Сухопутні війська

Як виглядає Бахмут

Українські бійці показали, як виглядає незламний Бахмут після 9 місяців жорстких боїв.

Військові проїхалися безлюдними вулицями Бахмута. По обидві сторони дороги видніються зруйновані внаслідок російських обстрілів будинки, проте українські захисники мужньо тримають місто.

ЗСУ про успішну операцію біля Бахмута

Розвідка Великої Британії звертає увагу на те, що у Бахмуті досі точаться жорстокі бої, попри те, що обстріли з боку російських військ значно зменшилися порівняно з останніми тижнями.

Одним з ключових досягнень останніх українських операцій, ймовірно, стало відтіснення російських бойовиків групи "Вагнера" від дороги 0506, — наголошують іноземні розвідники.

Що важливо розуміти, ця другорядна сільська дорога, яка з’єднує Часів Яр та Хромове, наразі є вкрай важливою лінією постачання для Збройних сил України.

Згідно з даними Міноборони Британії, ще нещодавно "вагнерівці" знаходилися на відстані кількох сотень метрів від неї.

Чому важливо виграти битву за Бахмут

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, якщо Збройні сили не зможуть виграти битву за Бахмут, на Україну посилиться тиск щодо пошуку неприйнятних компромісів з командою російського диктатора Володимира Путіна.

Якщо він (російський диктатор Володимир Путін – ред.) відчує трохи крові — відчує, що ми слабкі — він буде тиснути, тиснути, тиснути, — пояснив глава держави.

Президент також прогнозує, що у разі поразки в битві за Бахмут, український народ відчує втому та підштовхне до компромісу. Але наразі він не відчуває подібного тиску.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?