Як влада РФ реагуватиме на події в Бєлгородській області — прогноз аналітиків
Категорія
Світ
Дата публікації

Як влада РФ реагуватиме на події в Бєлгородській області — прогноз аналітиків

Як влада РФ реагуватиме на події в Бєлгородській області — прогноз аналітиків
Джерело:  online.ua

Американські аналітики дійшли висновку, що російська влада не узгодила свої дії та поки не розуміє, як реагувати на події в Бєлгородській області Росії.

Джерело: ISW

Що відбувається в Бєлгородській області

Іноземні експерти звертають увагу на те, що "Російський добровольчий корпус" (РДК) та "Легіон Свободи Росії" (ЛСР) 4 червня знову прорвалися на Бєлгородщину та продовжують свої операції у прикордонному російському населеному пункті.

За словами так званого губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, в Новій Таволжанці не припиняються бої, хоча Міноборони РФ запевняє, що підрозділи Західного військового округу і Прикордонної служби РФ завдали удару по українській диверсійно-розвідувальній групі поблизу населеного пункту, в результаті чого вона була змушена відступити.

Як повідомляють російські блогери та пропагандисти, 20 російських добровольців увійшли в Нову Таволжанку і залишалася там.

Іноземні аналітики звертають увагу на те, що Гладков відповів на вимогу РДК і ЛНР провести переговори про обмін захопленими російськими військовополоненими. Спочатку він погодився на зустріч, а потім відмовився.

Аналітики пояснили, як у РФ реагуватимуть на захоплення Бєлгородщини

За словами американських експертів, доволі дивна реакція влади РФ на обмежений рейд у Бєлгородській області та повідомлення про нього продовжують наводити на думку, що команда диктатора Володимира Путіна досі не знає, як реагувати на ці події.

Суперечливі повідомлення з офіційних російських джерел про ситуацію в Бєлгородській області та очевидне особисте рішення Гладкова відповісти на дії РДК і ЛСР свідчать про те, що Міноборони і Гладков не координують свої дії у відповідь на рейди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?