Як воєнний стан вплине на жителів Донбасу: в ООС зробили важливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Як воєнний стан вплине на жителів Донбасу: в ООС зробили важливу заяву

Як воєнний стан вплине на жителів Донбасу: в ООС зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Введений в окремих областях України воєнний стан ніяк не вплине на життя жителів Донбасу, в якому вони фактично живуть з 2014 року. У Донецькій і Луганській областях в штатному режимі продовжать роботу підприємства і установи, школи, дитсадки, лікарні, об'єкти соціальної сфери і КПВВ без змін порядку перетину блокпостів, повідомляє ONLINE.UA.

"Звертаючись до кожного мешканця Донецької і Луганської, хотів би сказати: ситуація в районі проведення ООС повністю контролюється. Зберігайте спокій. Не складайте і не поширюйте фейки і плітки, довіряйте тільки офіційним джерелам інформації", - заявив командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв в зверненні до жителів Донбасу.

Він уточнив, що в рамках військового положення більшість заходів будуть проводиться у військових частинах ЗСУ. ООС при цьому буде продовжувати захищати українські території і стримувати російську агресію на сході України.

"Про будь-які зміни щодо заходів правового режиму воєнного стану буде повідомлено додатково", - підкреслив Наєв, запевнивши, що права і свобода жителів Донбасу в рамках введеного воєнного стану не будуть порушені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав головну мету воєнного стану, який ввели в Україні на 30 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?