Як впаде режим Путіна: в Росії дали прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Як впаде режим Путіна: в Росії дали прогноз

Як впаде режим Путіна: в Росії дали прогноз
Джерело:  online.ua

Якщо  глава Національної гвардії Росії Віктор Золотов скине президента Володимира Путіна, то не зможе утримати конструкцію влади, і в Росії почне період "зміни портретів".


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський журналіст і блогер Олександр Сотник.


На думку журналіста, Володимир Путін не може перебувати в абсолютній безпеці після того, як ввів Золотова до Ради безпеки і довірив йому армію, яка підпорядковується йому особисто.


"Тепер Путін не перебуває в абсолютній безпеці. Справа в тому, що тепер зрозуміло, хто стереже "яйце Кащея з голкою". Це охоронець Путіна - генерал Золотов. А у нього апетит може прийти під час їжі. Крутячи це "яйце" в руках , пан Золотов розуміє, що він може хотіти більшого. Золотова ввели до Ради безпеки. що він далі захоче?", - розповів Олександр Сотник.


"Це все відбувається на тлі його клятв у вірності Путіну. Але от питання: а як довго він буде лояльний Путіну? Він тримає в руках не тільки армію Путіна, а й армію, яка підпорядковується йому особисто. Ми ж знаємо, що преторіанци "приголубили" не одного кесаря", - підкреслив блогер.


Також Олександр Сотник розповів про те, що може бути після захоплення влади Віктором Золотовим:


"Ні Золотов, ні будь-хто інший не зможе утримати конструкцію влади. Вона впаде з усім лайном, яке обсіло її по всій вертикалі. Режим впаде. У Кремлі буде війна кланів, а населення залишать на час жити самим по собі. При цьому в країні немає грошей, роботи, виробництва", - пояснив журналіст.


"І ось тут виникне момент, коли все болото, яке було заморожено нафтодоларами, спіниться і піде на владу. Хто б не прийшов після Путіна - довго владу утримати не зможе. Тому нас чекає період "зміни портретів"", - резюмував Сотник.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Якщо Путін злетить з котушок, буде велика війна Кремля і Заходу - Олександр Сотник".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?