Як закінчиться наступ «мобіків» на Київ — прогноз Арестовича
Категорія
Україна
Дата публікації

Як закінчиться наступ «мобіків» на Київ — прогноз Арестовича

Як закінчиться наступ «мобіків» на Київ — прогноз Арестовича
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович озвучив свій прогноз, як буде проходити наступ мобілізованих росіян на Київ та чим він може закінчитися.

Джерело: ютуб-канал  ФЕЙГИН LIVE

Чому не варто боятися наступу мобілізованих росіян на Київ

Олексій Арестович звертає увагу на те, що "вміння" мобілізованих росіян на полі бою можна побачити вже зараз - більшість з них гине у перші ж дні на фронті, або потрапляє в український полон.

Марк Фейгін підтвердив, що у Росії навіть вже отримують перші "похоронки" на чоловіків, які були мобілізовані 1-2 тижні тому.

Що стосується повторного наступу на Київ, то тут, як стверджує Арестович, українцям хвилюватися не потрібно.

Путін хоче на території Білорусі накопичити 15-20 тисяч "мобіків" й кинути їх на Київ навіть без важкої техніки - пішки. Це робиться, щоб ми на півночі тримали свої війська. Цілком можливо, що росіяни не це не підуть, якщо ще розуму трохи залишилося. Можуть бути постріли, провокації - все, щоб ми не перекидали свої резерви на Херсонський, Луганський, Донецький напрмки. Але Путін, він ж такий хлопець, ми знаємо, може дати наказ - і "мобіки" підуть на Київ пішки. Це буде просто самогубство - смерть 15-20 тисяч росіян одразу, - прогнозує Олексій Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?